Sparanghelul și sfecla cu maioneză Romesco ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 100. Acest hor d ' oeuvre are 37 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 16 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sparanghel, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Sandvișuri de pui la grătar cu dovlecei murați și maioneză Romesco, și Sparanghel prăjit cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face maioneza romesco, într-un mortar, combinați usturoiul cu puțină sare grosieră și, folosind un pistil, măcinați împreună pentru a forma o pastă. Alternativ, într-un castron, amestecați împreună cu o furculiță sau cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Romesco
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați maioneza într-un castron și amestecați pasta de usturoi. Îndoiți migdalele, roșiile, cayenne, piureul de roșii, oțetul, sarea și piperul negru până se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Crostini Cu Usturoi, Optional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Îndepărtați capetele dure ale sparanghelului; tăiați sulițele la o lungime uniformă. Dacă tulpinile sunt groase, folosind un cojitor de legume și începând cu aproximativ 2 inci sub vârfuri, îndepărtați cojile exterioare subțiri.Umpleți jumătate o tigaie mare, largă, cu apă sărată și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați sulițele de sparanghel și fierbeți până când sunt fragede, 4 până la 6 minute; momentul va depinde de grosimea tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Se scurge bine și se scufundă imediat în apă cu gheață pentru a opri gătitul și a seta culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Se scurge din nou bine și se bate dry.To coaceți sfecla, preîncălziți un cuptor la 191°. tăiați verdeața de pe sfeclă (rezervați pentru o altă utilizare), lăsând intacte aproximativ 1/2 inch din tulpini. Clătiți bine sfecla, dar nu curățați-o, uscați-o și înfășurați-o împreună în folie de aluminiu, sigilând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Sifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați într-un vas de copt și adăugați apă la o adâncime de 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți până se înmoaie când este străpuns, 45 până la 60 de minute, în funcție de mărimea și vârsta sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru a face abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți și aruncați folia. Curățați sfecla și tăiați-o în wedges.To serviți, așezați sfecla și sparanghelul pe un platou. Treceți maioneza într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional