Sparanghel si ridichi saut 4
Sparanghelul și ridichea saut este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 67 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sparanghel, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Snap Pean și ridiche saut 4, Sote de sparanghel și mazăre, și Sote De Ciuperci De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând frecvent, până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați sparanghel și continuați să gătiți, aruncând frecvent, până când sparanghelul este crocant, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Adăugați ridichi, coajă de lămâie și unt în tigaie; condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand ridichile sunt doar incalzite, aproximativ 1 minut. Strângeți sucul de lămâie și aruncați din nou. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.