Sparanghel rece cu Prosciutto și lămâie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sparanghelul rece cu Prosciutto și lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 90 de calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți sparanghel, prosciutto, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Sparanghel Cu Prosciutto Și Sabayon De Lămâie, Risotto de Ricotta cu lămâie cu sparanghel, mazăre și Prosciutto, și Sparanghel de susan cald sau rece.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Când apa fierbe tare, adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie, dar încă crocant, aproximativ 4 minute. Scurgeți rapid sparanghelul și plonjați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul și a menține culoarea verde strălucitor.
Se scurge din nou și se usucă cu prosoape de hârtie.
Separați sparanghelul în 5 mănunchiuri mici și înfășurați fiecare cu o felie de prosciutto.
Presărați fiecare pachet cu coajă de lămâie și suc de lămâie.