Sparanghel prăjit și pizza Fontina

Sparanghel prăjit și pizza Fontina
Sparanghelul prăjit și pizza Fontina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 421 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu cartofi dulci prăjiți și ceapă caramelizată cu sos B-Chamel, brânză Fontina și salată de rucola, Sparanghel Prăjit, Ou Și Pizza Prosciutto, și Pizza cu ciuperci, sparanghel și ardei roșu prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și preîncălziți la 260°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați uleiul și usturoiul. Tăiați sparanghelul; aruncați cu sare, piper și jumătate din amestecul de usturoi pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un dreptunghi de 16 pe 10 inci. Presărați generos o a doua foaie de copt cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați aluatul pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Adăugați brânză și sparanghel, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
BrânzăBrânză
6
Coaceți până când brânza s-a topit și crusta este crocantă, aproximativ 12 minute. Se acoperă cu uleiul de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se taie în 8 felii.
8
Servește.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista