Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago

Sparanghelul prăjit cu migdale și Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 196 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper, sparanghel subțire în creion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago, broccoli prăjit cu asiago, usturoi și migdale, și Sparanghel Prăjit Și Roșii De Struguri Cu Brânză Asiago.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați sparanghelul cu 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește timp de 15 minute, până se înmoaie. Între timp, puneți migdalele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le la cuptor timp de 5 minute, până devin aurii.
Transferați sparanghelul într-un platou și stropiți cu sucul de lămâie și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Împrăștiați Asiago peste sparanghel, presărați migdalele și serviți cu pene de lămâie.