Sparanghel Phyllo Coace

Sparanghel Phyllo Coace
Sparanghelul Phyllo coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 347 calorii. Dacă aveți la îndemână sparanghel, aluat phyllo, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă cu sparanghel și nucă Phyllo (Baklava de sparanghel akan) cu sos Avgolemono, Phyllo Înfășurat Sparanghel, și Șuncă-Cartofi Phyllo Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați sparanghel; gătiți, neacoperit, 30 de secunde sau doar până când sparanghelul devine verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Îndepărtați sparanghelul și aruncați imediat în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se scurge și se usucă. Într-un castron mare, amestecați ouăle, brânzeturile și condimentele; amestecați migdalele și sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se incalzeste cuptorul la 375 int.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Perie un 13x9-in. vas de copt cu o parte din unt. Desfaceți aluatul phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Strat opt foi de phyllo în vas preparat, periere fiecare cu unt. Păstrați restul phyllo acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Întindeți amestecul de ricotta peste straturile phyllo. Se acoperă cu foile de fileu rămase, perindându-se fiecare cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Tăiați în 12 dreptunghiuri.
10
Coaceți 50-55 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista