Sparanghel la grătar și ou de 6 Minute

Sparanghel la grătar și ou de 6 Minute
Sparanghelul la grătar și oul de 6 Minute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 17g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, pâine, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt 10 minute se amestecă fry: carne de vită, sparanghel și porumb, Zece Minute Sparanghel Gustos Și Orez Brun, și 15 Minute Se Amestecă Pui Prăjit Și Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aioli, puneți gălbenușul de ou într-un castron (nu folosiți oțel inoxidabil). Adăugați încet ulei într-un jet subțire, amestecând constant până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AioliAioli
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați oțet și trufe sau ulei de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
OțetOțet
3
Preîncălziți grătarul la mediu. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere și pregătiți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel. Înfășurați o fâșie de pancetta în jurul mijlocului unei perechi de sulițe. Gratiți pachetele de sparanghel învelite timp de 6 minute sau până când pancetta este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch, îndepărtați mijlocul fiecărei felii de pâine; aruncați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
PâinePâine
6
Ungeți ambele părți ale fiecărei runde cu unt. Pâine la grătar pe fiecare parte; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Gatiti ouale timp de 6 minute in apa clocotita; se pune în baie de gheață să se răcească. Curățați ouăle și tăiați-le în jumătate, având mare grijă să nu lăsați gălbenușurile să cadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
GheațăGheață
8
Așezați 2 runde de pâine pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; deasupra cu niște aioli de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
PâinePâine
9
Așezați 1 buchet de sparanghel pe fiecare rundă de pâine; acoperiți cu o jumătate de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
PâinePâine
OuăOuă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista