Sparanghel la grătar și ou de 6 Minute
Sparanghelul la grătar și oul de 6 Minute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 17g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, pâine, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt 10 minute se amestecă fry: carne de vită, sparanghel și porumb, Zece Minute Sparanghel Gustos Și Orez Brun, și 15 Minute Se Amestecă Pui Prăjit Și Sparanghel.
Instrucțiuni
Pentru a face aioli, puneți gălbenușul de ou într-un castron (nu folosiți oțel inoxidabil). Adăugați încet ulei într-un jet subțire, amestecând constant până se îngroașă.
Adăugați oțet și trufe sau ulei de trufe.
Preîncălziți grătarul la mediu. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere și pregătiți un castron cu apă cu gheață.
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel. Înfășurați o fâșie de pancetta în jurul mijlocului unei perechi de sulițe. Gratiți pachetele de sparanghel învelite timp de 6 minute sau până când pancetta este crocantă.
Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch, îndepărtați mijlocul fiecărei felii de pâine; aruncați marginile.
Ungeți ambele părți ale fiecărei runde cu unt. Pâine la grătar pe fiecare parte; pus deoparte.
Gatiti ouale timp de 6 minute in apa clocotita; se pune în baie de gheață să se răcească. Curățați ouăle și tăiați-le în jumătate, având mare grijă să nu lăsați gălbenușurile să cadă.
Așezați 2 runde de pâine pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; deasupra cu niște aioli de trufe.
Așezați 1 buchet de sparanghel pe fiecare rundă de pâine; acoperiți cu o jumătate de ou.