Sparanghel gătit în tigaie și pește mixt

Sparanghel gătit în tigaie și pește mixt
Sparanghelul gătit în tigaie și peștele mixt este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 540 calorii, 54g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.59 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână biban de mare, blaturi de fenicul, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rețetă de sparanghel și pește gătit în tigaie, O tigaie de pui de lamaie cu sparanghel, și Pește alb tăiat în tigaie cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Obțineți o tigaie cu adevărat mare, sau 2 mai mici, pe foc și adăugați un glug de ulei de măsline. Scor pielea de fileuri de pește peste tot, aproximativ 1/2-inch adâncime, și sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți fileurile de pește în tigaie, cu pielea în jos, cu tentaculele de calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați scoici. Rulați cuțitul în jos pe partea 1 a fiecărui calmar pentru a le deschide, apoi înscrieți rapid și ușor interiorul într-un mod încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Puneți-le în tigaie, marcate în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați sparanghelul și agitați ușor tigaia. Gatiti cateva minute, apoi intoarceti totul si gatiti pe cealalta parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Presărați vârfurile de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Tu ești cel care controlează tigaia, așa că, dacă ceva pare gătit, scoate-l și păstrează-l cald. Nu privi lucrurile cum ard! Când peștele are pielea crocantă, scoicile sunt maro auriu cu margini caramelizate, iar calmarul s-a ondulat și este carbonizat frumos, scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Puneți calmarul pe o placă de tocat și feliați-l aproximativ în bucăți într-un unghi, apoi reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați fileurile de pește pe fiecare farfurie. Aruncați sparanghelul, scoicile și calmarul cu jumătate din chile, o picătură bună de ulei de măsline extravirgin de bună calitate și sucul de lămâie. Se condimentează ușor și se amestecă împreună. Împărțiți deasupra peștelui placat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
10
Presărați cu restul de chile tocat și blaturile de fenicul și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista