Sparanghel de tigaie și ardei grași prăjiți
Sparanghelul de tigaie și ardeii grași prăjiți este un fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 78 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, apă, ardei grași prăjiți îmbuteliați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de curcan saut cu sparanghel si ardei gras rosu, Ardei Gras Roșu Prăjit, și Ardei Grași Prăjiți.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 1 lingură de vinaigretă și 1 lingură de apă în tigaie.
Așezați sparanghelul în tigaie. Gatiti, acoperit, 5 minute sau pana cand sparanghelul este crocant, amestecand frecvent.
Scoateți din tigaie pe un platou de servire.
Adăugați 1 lingură de vinaigretă în tigaie.
Adăugați ardeiul gras; gatiti 1 minut. Lingură peste sparanghel.
Stropiți 1 lingură de vinaigretă peste sparanghel și ardei gras; se presară pătrunjel.