Sparanghel cu vinetă de susan
Sparanghelul cu vinetă de susan este o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 65 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 1,25 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, apă, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel Cu Vinetă De Ulei De Susan, Salată de sparanghel ras cu vinetă de susan, și Vinetă De Susan.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul și apa într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 3-4 minute sau până când este crocant.
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Într-un borcan cu capac etanș, combinați sosul de soia, oțetul, semințele de susan, uleiul de măsline, uleiul de susan, zahărul și pudra de usturoi; se agită bine.
Așezați sparanghelul, ardeiul roșu și Roșia într-un vas de servit.
Stropiți cu pansament; se presara cu busuioc.