Sparanghel cu var și ghimbir
Sparanghelul cu var și ghimbir este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 220 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei vegetal, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Încercați Sparanghel Indian cu ghimbir și tei, Salată De File De Vită Cu Sparanghel, Zăpadă, Ghimbir Și Suc De Lămâie, și Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu cremă de unt de tei, busuioc Opal, mentă și coajă de tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă în jumătatea inferioară a unui set de tigaie cu aburi și se pune la foc mediu.
Așezați sparanghelul în jumătatea superioară a setului de tigaie cu aburi; abur până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Scoateți sparanghelul și aranjați-l pe un platou de servire.
Bateți sucul de lămâie, coaja de tei, coriandrul, ghimbirul și zahărul împreună într-un castron; turnați uleiul vegetal în amestec în timp ce bateți. Se condimentează cu sare și piper.
Stropiți peste sparanghel.