Sparanghel cu sos Hollandaise Vegan

Sparanghel cu sos Hollandaise Vegan
Sparanghelul cu sos Hollandaise Vegan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 40 de calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 98 cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 546 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, tofu obișnuit, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Sparanghel cu Hollandaise Vegan, Sparanghel Cu Sos Olandez, și Sparanghel cu sos olandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Montați un coș cu aburi într-o tigaie cu sos mediu, cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 2 centimetri de apă rece, apoi adăugați sparanghel. Acoperiți și aduceți la fierbere. Aburiți sparanghelul timp de 4 până la 6 minute sau până când este crocant.Între timp, puneți sucul de lămâie, tofu, turmeric și sare într-un blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se transferă într-o tigaie mică cu sos și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până se încălzește through.To serviți, aranjați sparanghelul fierbinte pe un platou de servire și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista