Sparanghel cu sos Hollandaise Vegan
Sparanghelul cu sos Hollandaise Vegan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 40 de calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 98 cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 546 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, tofu obișnuit, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Sparanghel cu Hollandaise Vegan, Sparanghel Cu Sos Olandez, și Sparanghel cu sos olandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Montați un coș cu aburi într-o tigaie cu sos mediu, cu un capac etanș.
Adăugați 2 centimetri de apă rece, apoi adăugați sparanghel. Acoperiți și aduceți la fierbere. Aburiți sparanghelul timp de 4 până la 6 minute sau până când este crocant.Între timp, puneți sucul de lămâie, tofu, turmeric și sare într-un blender și procesați până se omogenizează.
Se transferă într-o tigaie mică cu sos și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până se încălzește through.To serviți, aranjați sparanghelul fierbinte pe un platou de servire și turnați sosul deasupra.