Sparanghel Cu Sos De Citrice
Sparanghelul cu sos de citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, maioneză, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Sparanghel cu sos de citrice de susan, Sparanghel și Avocado rulouri de primăvară cu sos de citrice, și Salată De Sparanghel Cu Citrice.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 8 Ingrediente. Acoperiți sosul de citrice și răciți 1 oră.
Scoateți și aruncați capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Umpleți un abur de sparanghel cu apă de 2 inci și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Așezați sparanghelul, tăiați capetele în jos, în coșul cu aburi; așezați coșul în abur, acoperiți și aburiți 6 până la 7 minute sau doar până când sulițele de sparanghel sunt fragede.
Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Aranjați sulițele de sparanghel pe platoul de servire.
Garnisiți sosul de citrice, dacă doriți, și serviți cu sparanghel.