Sparanghel cu ou Pocat în sos olandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu un ou Pocat în sos olandez. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 2 și costă $2.25 pe portie. O porție conține 110 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. 1033 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sparanghel, ouă, sos olandez cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Sparanghel Cu Ouă Pocate Și Sos Olandez, Prosciutto sparanghel învelit cu ou Pocat și sos Hollandaise, și Sparanghel cu sos olandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.
Crăpați un ou într-un castron, rotiți apa din oală și turnați oul din vas în apă și repetați pentru oul rămas.
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le.
Aranjați sparanghelul pe farfurii și acoperiți cu ouăle și sosul olandez.