Sparanghel cu lămâie și Pecorino
Sparanghelul cu lămâie și Pecorino este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 69 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sparanghel, brânză Pecorino romano, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Sparanghel cu lămâie și Pecorino, Salată de sparanghel prăjită cu Pecorino, lămâie și ulei de măsline, și Sparanghel Și Pecorino.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; gătiți timp de 2 minute sau până când este crocant.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați sparanghel; gatiti 1 minut.
Presărați uniform cu coajă de lămâie, piper și sare; aruncați pentru a acoperi.
Presărați sparanghel cu brânză pecorino Romano.