Sparanghel Cu Lamaie
Sparanghelul cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 167 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,72 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți parmezan, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie, Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, și Sparanghel De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii din tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 5 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; amestecați sucul de lămâie și sarea.
Adăugați sparanghel; gatiti doar pana se incalzeste.
Transferați pe un platou.
Stropiți cu sos; presărați parmezan ras.