Sparanghel cu feta și Oregano
Sparanghelul cu Fetan și Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 67 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sulițe de sparanghel, brânză feta, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos Oregano-Feta, Salată de Oregano, Fetan și roșii, și Pui Feta Cu Lămâie Cu Oregano.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o tigaie mare antiaderentă; adăugați sparanghel. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 4 până la 5 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Se scurge bine; așezați pe un platou de servire.
Stropiți ulei peste sparanghel.
Se presară oregano și sare; aruncă bine.