Sparanghel, cartofi și Frittata de ceapă
Sparanghelul, cartofii și ceapa Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,92 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de busuioc, cartofi, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ceapă De Primăvară Și Sparanghel Frittata, Feta, ceapă verde și sparanghel Frittata, și Sparanghel Și Fontina Frittata Cu Roșii Feliate Și Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați cartoful mărunțit și ceapa în uleiul încins până când cartofii încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați sparanghelul și șunca și continuați să gătiți până când sparanghelul este fraged, încă 5 până la 7 minute; transferați în vasul de copt pregătit.
Bateți ouăle și laptele împreună într-un castron mic; se toarnă uniform peste vas. Împrăștiați mozzarella și brânzeturile Cheddar albe peste partea superioară a amestecului de cartofi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat la mijloc, 20 până la 25 de minute.
Garnisiți cu busuiocul pentru a servi.