Sparanghel Bătut Cu Bere

Sparanghel Bătut Cu Bere
Sparanghelul bătut de bere necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 301 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, suc de lămâie, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel Bătut Cu Bere, Sparanghel Bătut Cu Bere, și Sparanghel Bătut Cu Bere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
1 lira subțire sparanghel, împodobite la lungimi de 5 inch, sau o combinație de 8 uncii sparanghel și 8 uncii galben sau verde dovlecei, dovlecei împodobite și tăiate pe diagonală profundă în felii groase de 1/3 inch, patted uscat
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1
Bateți maioneza, caperele, arpagicul, tarhonul, sucul de lămâie, muștarul, coaja și usturoiul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați 1/4 linguriță de sos fierbinte sau mai mult, dacă doriți. Sosul poate fi preparat cu 1 zi înainte, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
Bateți făina, sarea și piperul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți berea în amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Turnați suficient ulei vegetal într-o cratiță mare mare pentru a ajunge la o adâncime de 3 inci. Atașați un termometru prăjit în partea laterală a cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când temperatura se înregistrează între 350 grade F și 360 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Înveliți sparanghelul, în loturi, în aluat de bere, permițând oricărui exces de aluat să picure înapoi în castron. Aruncați sparanghelul, în loturi, în uleiul încins și prăjiți până când aluatul este maro auriu profund și sparanghelul este crocant-fraged, 2 până la 2 1/2 minute pe lot. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Transferați sparanghelul folosind o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Așezați imediat sparanghelul pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Așezați vasul cu sos de scufundare alături și serviți în timp ce sparanghelul este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista