Sparanghelul Bundt Cake necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 274 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 64 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ciocolată Sparanghel Bundt Tort, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Dr Pepper Cake : un tort de cireșe Bundt cu atitudine.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ulei, ouă, sparanghel, ananas, coajă de portocală și vanilie; se amestecă bine. Îndoiți în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se coace la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pentru glazură, bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați coaja de portocală, vanilia și suficient lapte până când glazura atinge consistența dorită. Lingura peste tort, permițând glazura să se scurgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Bomboane De Napolitană Necco
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier