Sparanghel Avocado Amestec Evonne Stil

Sparanghel Avocado Amestec Evonne Stil
Asparagus Avocado Medley Evonne Style ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 138 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sparanghel, busuioc, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Sparanghel Avocado Medley, Sparanghel Mazăre Potpuriu, și Springtime Asparagus Medley.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul și apa într-un vas, acoperiți și cuptorul cu microunde timp de 3 minute; se amestecă. Continuați cuptorul cu microunde până când sparanghelul este verde strălucitor și ușor fraged, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Se scurge și se răcește.
3
Aruncați ușor sparanghel, ciuperci, avocado, dovlecei, roșii și ceapă roșie într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
Ceapă RoșieCeapă Roșie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, oțetul balsamic, muștarul Dijon, usturoiul, busuiocul, cimbrul, sarea și piperul negru într-un borcan cu un capac bine fixat; acoperiți și agitați pansamentul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Muștar DijonMuștar Dijon
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
CimbruCimbru
SareSare
5
Se toarnă pansament peste salată și se aruncă din nou pentru a acoperi. Acoperiți salata și dați-o la frigider până la servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista