Spanacul și coacerea feta Pita necesită în jur 17 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 169 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți pesto de roșii uscate la soare, roșii Rome, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 734 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 99%. Rețete similare includ Pizza cu spanac și Feta Pita, Sandvișuri Pita cu Feta, castraveți și spanac, și Burgeri greci de Pita cu spanac, Fetan și sos Tzatziki.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți pesto de roșii pe o parte a fiecărei pâini pita și așezați-le cu pesto pe o foaie de copt. Se acoperă cu roșii, spanac, ciuperci, brânză feta și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pesto De Roșii
Brânză Feta
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ciuperci
Tomate
Spanac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Piper
4
Coaceți timp de 12 minute în cuptorul preîncălzit sau până când pâinea pita este crocantă.