Spanac, salată de ridiche cu ardei iute crocanți și Pepitas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați spanacul, ridichea cu ardei iute crocanți și Pepitas. Această rețetă face 16 porții cu 232 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, ulei de canolan, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de spanac-ridiche cu ardei iute crocanți și Pepitas, Salată verde și ridiche cu șalotă crocantă, și Salată verde și ridiche cu șalotă crocantă.
Instrucțiuni
Împingeți atât oțeturile, cât și muștarul în micicastron. Treceți treptat în ulei de măsline. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: îmbrăcarea se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiși la frigider. Aduceți la temperatura camereiînainte de utilizare.
Tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime;aruncasemințe. Folosind foarfece, tăiați chiles transversalîn benzi de 1/4 inch.
Se toarnă suficient ulei de canola în tigaie mare pentru a atinge adâncimea de aproximativ 1/8 inch; se încălzește la foc mediu-mare.
Addchiles și se prăjește până începe să crisp,aproximativ 45 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Addpepitas la aceeași tigaie și se prăjește până la auriu și crocant, 1 până la 2 minute.
Transferla un alt set de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Presărați ardei iute și pepitas cu sare. Coolcompletely. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Linia 1 castron mare și 1 castron miccu prosoape de hârtie. Lucrând în loturi,stivuiți frunzele de spanac în grămezi și tăiați-leîn cruce în benzi groase de 1/4 inch.
Transferla castron mare pregătit.
Folosind discul de grătar pe procesor, grateradishes.
Se pune într-un set de filtru peste altulcastron; se scurge 15 minute.
Transferați în miccastron căptușit cu prosoape de hârtie. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperi; rece.
Așezați spanacul, ridichile, ardeii iute,pepitas și brânza într-un castron foarte mare. Aruncă cudressing. Se condimentează cu sare și piper.
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.