Spanac cu vinetă de usturoi

Spanac cu vinetă de usturoi
Spanacul cu vinaigretă de usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, piper, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Salată caldă de spanac cu vinetă de miere-usturoi, Salată de pui cu spanac cu vinetă balsamică cu usturoi, și Salată de varză și spanac cu sfeclă și usturoi prăjit-vinetă de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați 6 căni de spanac și ceapă roșie; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
SpanacSpanac
3
Varianta de salată de spanac-Paste: gătiți 1/2 cană mini farfalle conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
SpanacSpanac
PastePaste
4
Scurgere. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Adăugați vinetă de usturoi, 3 căni de spanac pentru copii și 1/4 cană de ceapă roșie tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac Pentru CopiiSpanac Pentru Copii
VinetăVinetă
Ceapă RoșieCeapă Roșie
UsturoiUsturoi

Echipamente

DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista