Spanac cu vinetă de usturoi
Spanacul cu vinaigretă de usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, piper, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Salată caldă de spanac cu vinetă de miere-usturoi, Salată de pui cu spanac cu vinetă balsamică cu usturoi, și Salată de varză și spanac cu sfeclă și usturoi prăjit-vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Adăugați 6 căni de spanac și ceapă roșie; aruncați pentru a acoperi.
Varianta de salată de spanac-Paste: gătiți 1/2 cană mini farfalle conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgere. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Adăugați vinetă de usturoi, 3 căni de spanac pentru copii și 1/4 cană de ceapă roșie tocată.