Spanac Cremă
Spanacul cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 272 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.67 pe portie. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Spanacul se fierbe la abur până se înmoaie și se lasă deoparte să se răcească într-o strecurătoare așezată peste un castron pentru a prinde excesul de umiditate. (Aburirea păstrează vitaminele, așa că, deoarece gătește rapid, aveți grijă să evitați gătirea excesivă a spanacului, ceea ce va anula acest avantaj.)
Gatiti slanina pana cand este crocanta intr-o tigaie si scoateti-o pe prosopul de hartie pentru a se scurge si racieste.
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și se adaugă smântâna în aceeași tigaie la foc mic, permițând reducerea cu aproximativ o treime.
În timp ce crema se reduce, tocați fin spanacul acum răcit și readuceți-l scurt în strecurătoarea așezată peste un bol.
Tăiați fâșiile de slănină în bucăți de 1/4 inch.
Bateți parmezanul în smântâna redusă și condimentați cu piper. Deoarece brânza va adăuga sare, adăugați sare numai dacă este necesar. Îndoiți spanacul și slănina bine scurse în sos.
Transferați într-un vas de servit.