Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui cu crab cu spanac. O porție conține 829 de calorii , 62 g de proteine și 24 g de grăsimi . Această rețetă servește 4 și costă 3,5 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați unt, ciuperci, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 70% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Hot Crab Dip , Broiled Crab Cakes și pastele Cavatappi cu surimi de crab cu somon .
Instrucțiuni
1
Pentru sos, într-o tigaie mare, sosați ceapa, ciupercile și țelina în unt până se înmoaie. Se amestecă făina și 1/4 linguriță de sare până se omogenizează. Adăugați treptat bulionul și laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc.
3
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime; se presara cu piper si restul de sare. Într-un castron mare, combinați pesmetul, crabul, spanacul și pătrunjelul; se amestecă 1/2 cană de sos. Se pune 1/4 cană în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Suc De Lămâie Goya®
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crabi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se rostogolește; asigurați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Puneți cu cusătura în jos într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 35-45 de minute sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se presară cu brânză. Prăjiți 4-6 inchi de la foc timp de 5 minute sau până când se rumenesc ușor. Aruncați scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)