Vinete Marinara Flatbread
Dacă 98 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., vinete Marinara Flatbread ar putea fi un uimitor fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 177 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de busuioc plus 6 frunze, ulei de măsline, sos marinara achiziționat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete Marinara Flatbread, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), și Vinete Marinara Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți 2 linguriulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați vinetele cu sare și piper.
Puneți în tigaie. Acoperă. Gatiti pana cand se inmoaie, intorcand, 10minute.
Periați partea tăiată a jumătății inferioare a pâinii cu restul de ulei. Gatiti inskillet, tăiat în jos, până la aur, 1 minut.
Puneți pâinea, tăiată în sus, pe coacerefoaie.
Se întinde cu 3/4 cană sos. Crumblegoat brânză peste;se presara cu tocatbusil. Se acoperă cu vinete. Mound mozzarellaon vinete; lingura sos rămas peste.
Coaceți pâinea până când toppingul este fierbinte și crustăeste crocant, aproximativ 12 minute.
Se ornează cu frunze de busuioc
Per porție: 289 calorii, 17 g grăsime, 4 g fibre