Spanac Brânză Phyllo Pătrate

Spanac Brânză Phyllo Pătrate
Spanac brânză pătrate Phyllo este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 12. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, sare, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pătrate Phyllo Cu Ou Copt, Spanac Și Brânză, Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), și Plăcintă Cu Spanac Phyllo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strat trei foi phyllo într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit, pulverizând ușor partea superioară a fiecărei foi cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-un castron mare, combinați spanacul, brânza, 2 ouă, fulgi de pătrunjel și sare; se întinde peste aluatul phyllo. Acoperiți cu foile de filo rămase, pulverizând ușor partea superioară a fiecărei foi cu spray de gătit. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în 12 pătrate; acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mare, bateți albușurile, laptele și ouăle rămase până se omogenizează; se toarnă peste caserolă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți din frigider cu 1 oră înainte de coacere.
5
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 40-50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate16
Revista