Spanac Brânză Phyllo Pătrate

Spanac Brânză Phyllo Pătrate
Spanac brânză pătrate Phyllo este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 12. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, sare, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pătrate Phyllo Cu Ou Copt, Spanac Și Brânză, Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), și Plăcintă Cu Spanac Phyllo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strat trei foi phyllo într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit, pulverizând ușor partea superioară a fiecărei foi cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-un castron mare, combinați spanacul, brânza, 2 ouă, fulgi de pătrunjel și sare; se întinde peste aluatul phyllo. Acoperiți cu foile de filo rămase, pulverizând ușor partea superioară a fiecărei foi cu spray de gătit. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în 12 pătrate; acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un castron mare, bateți albușurile, laptele și ouăle rămase până se omogenizează; se toarnă peste caserolă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scoateți din frigider cu 1 oră înainte de coacere.
5
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 40-50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate16
Revista