Spaghettini cu usturoi și lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghettini cu usturoi și lămâie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 672 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Spaghettini cu ulei și usturoi, Spaghettini Cu Usturoi Și Chile Uscate, și Spaghettini cu lămâie și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala de 6 litri cu apa sarata clocotita pana la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit și scurgeți pastele într-o strecurătoare.
În timp ce pastele fierb, gătiți fulgi de usturoi și ardei roșu (după gust) în ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând, până când usturoiul este auriu, aproximativ 5 minute. Se amestecă coaja, apoi sucul, sarea, piperul și 1/2 cană de apă de gătit rezervată și se aduce la foc mic.
Aruncați pastele în sos cu pătrunjel. (
Adăugați mai multă apă de gătit dacă pastele par uscate.)