Spaghete Zinfandel cu Rapini picant

Spaghete Zinfandel cu Rapini picant
Spaghetele Zinfandel cu Rapini picante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, fulgi de piper, rapini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 90%. Rețete similare includ Paste cu cârnați picante și Rapini, Cârnați picante și paste Rapini, și Panini de porc crocanti cu Rapini si sos picant.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați rapini și gătiți până la verde strălucitor și fraged, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
3
Îndepărtați cu un skimmer de sârmă și întindeți rapini pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
SkimmerSkimmer
4
Aduceți apa la fiert și apoi adăugați spaghetele. Gatiti spaghetele pana se inmoaie, dar inca la cateva minute distanta de al dente, cinci pana la sase minute. (Veți termina de gătit pastele mai târziu.) Rezervați o cană din lichidul de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare. Puneți oala Acum goală înapoi pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați vinul și zahărul în oală și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ opt minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați pastele scurse și amestecați bine. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, amestecand foarte des pentru a preveni lipirea pastelor, patru pana la cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Între timp, turnați uleiul de măsline într-o tigaie mare setată la foc mare. Când uleiul începe să strălucească, iar usturoiul și reduce imediat căldura la mediu-scăzut. Gatiti pana cand usturoiul devine maro auriu pal, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați fulgii de ardei roșu, rapini, sare și piper. Gatiti pana cand rapini este cald, una pana la doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
9
Adăugați amestecul de rapini în paste împreună cu 1/2 cană din apa rezervată pentru paste. Aruncați ușor pentru a combina. Dacă pastele arată uscate, adăugați mai multă apă pentru paste. Dacă este gata, împărțiți pastele între patru farfurii și garnisiți cu pecorino ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
PecorinoPecorino
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Revista