Spaghete ușoare cu cârnați italieni
Spaghete ușor cârnați Italian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 915 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Simply Recipes necesită parmezan, ceapă, usturoi și conserve de roșii. Funcționează bine ca fel principal. 1053 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Spaghete Cu Cârnați Italieni, Cârnați Italieni Cu Spaghete, și Spaghete Cu Cârnați Italieni.
Instrucțiuni
Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu sau mediu.
Adăugați ceapa tocată și gătiți până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut.
Puneți apa de paste la fiert: în timp ce ceapa se gătește, puneți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste (4 litri de apă, 2 linguri de sare).
Scoateți ceapa și usturoiul fierte din tigaie și puneți-le deoparte.
Scoateți carnea de cârnați din carcase (dacă cârnații dvs. sunt în legături) și adăugați-o în tigaie, rupând carnea cu degetele în timp ce o adăugați în tigaie. Gatiti la foc mediu spre mediu pana se rumeneste usor.
Adăugați roșii, ceapă, usturoi: pur și simplu pur și simplu roșiile conservate (și sucurile) întregi decojite într-un blender și adăugați în tigaie cu carnea de cârnați.
Adăugați ceapa gătită și usturoiul.
Se încălzește la foc mic.
Fierbeți pastele spaghete: odată ce apa pentru paste a ajuns la fierbere, adăugați pastele spaghete. Lăsați apa să revină la fierbere. Gatiti, neacoperit, cu fierbere viguroasa, atata timp cat spun directiile de pe pachetul de paste, de obicei aproximativ 10-12 minute. Când pastele sunt al dente (fierte, dar încă puțin ferme), scoateți oala de pe foc.
Scurgeți pastele și puneți-le într-un bol de servire.
Serviți imediat. Se amestecă cu sosul și se ornează cu parmezan ras.