Spaghete Squash cu parmezan și nuci de pin
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Dovleceii Spaghetti cu parmezan și nuci de pin ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 132 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de busuioc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Parmezan Spaghetti Squash Cu Kielbasan Și Nuci De Pin, Spaghete cu spanac usturoi, Parmezan și nuci de pin prăjite, și Spaghetti Squash Cu Ricotta, Salvie Și Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. tapetați foaia de biscuiți cu folie. Pune deoparte.
Folosind cuțit ascuțit, se taie suc de fructe în jumătate pe lungime. Folosiți lingura pentru a îndepărta semințele.
Așezați jumătățile de dovlecei tăiate în jos pe foaia de prăjituri.
Coaceți până când cuțitul poate fi introdus cu doar puțină rezistență, aproximativ 30 de minute.
Se răcește ușor. Folosind furculita, îndepărtați ușor firele de squash fierte. Măsurați 6 căni de dovlecei și puneți-le într-un castron mare.
Tăiați untul în cuburi mici și adăugați la dovlecelul cald. Se amestecă ușor pentru a topi untul.
Adăugați nuci de pin, parmezan, busuioc și oregano. Condimentează după gust cu sare și piper.