Spaghete simple cu șuncă și dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghete simple cu șuncă și dovleac. Pentru 2,16 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 886 de calorii, 34 g de proteine și 43 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză mascarpone, bulion de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Prajituri simple cu dovleac spaghetti cu curry, bărci cu spaghetti cu arahide tailandezi simple și dovlecei spaghetti la microunde: cină simplă sau garnitură.
Instrucțiuni
Încinge ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie mare. Se amestecă șunca și se fierbe până când marginile se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Se amestecă usturoiul; gătiți până când este parfumat și marginile sunt abia aurii, aproximativ 1 minut.
Se toarnă bulion de pui peste șuncă și usturoi; aduceți la fiert. Se amestecă dovleceii, fulgii de ardei roșu și sarea. Gatiti pana cand dovleceii sunt fragezi, aproximativ 15 minute. Se amestecă piper negru și se reduce focul la mic.
Se amestecă ușor brânza mascarpone în amestecul de dovlecei până se încorporează complet. Se amestecă pătrunjel italian.
Se ia de pe foc si se acopera.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți spaghetele în apă clocotită, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar ferme la mușcătură, aproximativ 12 minute.
Scurgeți și întoarceți-l în oală.
Se toarnă sosul de butternut-mascarpone peste spaghete, amestecând până se omogenizează.
Presărați brânză Parmigiano-Reggiano peste spaghete și serviți.