Spaghete prăjite cu sos de roșii prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele prăjite cu un sos de roșii prăjite. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 921 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de oregano, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Spaghete cu sos de roșii și vinete prăjite, Sos de roșii Cherry prăjite rapid cu spaghete, și Tortellini prăjiți cu sos de roșii cu usturoi prăjit și ulei de Pesto.
Instrucțiuni
Așezați roșiile, usturoiul, exemplarul Aji Mirasol și uleiul de măsline într-o tigaie sigură pentru cuptor și gătiți acoperite la 225 grade F. timp de 2 ore
Scoateți-le din tigaie și îndepărtați-le cu grijă pielea, adăugându-le într-o tigaie mică de sos în timp ce lucrați.
Amestecați făina, boiaua, sarea de usturoi, restul de Aji Mirasol și cayenne împreună într-un castron mediu.
Amestecați albușurile împreună cu aproximativ 1 lingură de apă într-un bol separat. Prăjiți spaghetele: adăugați spaghetele fierte și răcite în castron cu albușurile.
Se amestecă bine, astfel încât toate firele să fie bine acoperite. Puteți lucra cu fire individuale de spaghete care dragează fiecare în făina de dragare și o acoperă bine înainte de a o lăsa în friteuza adâncă. Sau puteți face ceea ce am făcut (acest lucru nu a fost în Eric reteta originala) și împărțiți fidea în două porțiuni și formează o formă de cuib de fidea fierte.
Adăugați fiecare cuib separat la amestecul de făină și obțineți-l bine acoperit cu făină. Aruncați întregul cuib în ulei și prăjiți-l până se rumenesc. Indiferent de metoda pe care o alegeți, mutați spaghetele prăjite pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Se servește imediat cu sosul de roșii. Mi-a plăcut metoda cuibului, deoarece după adăugarea sosului, centrul cuibului, Roșia groasă a rămas în cuib și lichidul Cochet s-a scurs formând o prezentare frumoasă.