Spaghete La Cuptor (Weight Watchers Friendly)

Spaghete La Cuptor (Weight Watchers Friendly)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele coapte (Weight Watchers Friendly). O porție conține 389 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,97 USD pe porție. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză de vaci, spaghete, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Ușor Weight Watchers Prietenos Ratatouille, Casă Mocha frappe (Weight Watchers prietenos), și Pizza mexicană pentru unul : prânz prietenos cu Weight Watchers pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Revista