Spaghete din cereale integrale cu pecorino, prosciutto și piper (toamnă)

Spaghete cu cereale integrale cu pecorino, prosciutto și piper (de toamnă) este un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, primară și cetogenă are 317 calorii, 13 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Pentru 1,92 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Această rețetă de la Foodnetwork necesită prosciutto, spaghete din cereale integrale, ulei de măsline și pecorino. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Spaghete cu cereale integrale cu pecorino, prosciutto și piper (de toamnă), Salată caldă de cereale integrale cu fenicul, rucola, prosciutto și pecorino și Spaghete cu pecorino romano și piper negru.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Încinge o tigaie mică, cu fundul greu, la foc mediu-mare.
Adăugați boabele de piper și prăjiți timp de aproximativ 20 până la 30 de secunde.
Se adauga uleiul si se fierbe 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc.
Scurge pastele rezervând aproximativ 1/2 cană de apă pentru paste.
Transferați spaghetele într-un castron mare de servire.
Se adaugă 1 cană de pecorino și se amestecă, adăugând treptat apa rezervată pentru paste, dacă este necesar, pentru a slăbi pastele.
Adăugați amestecul de ulei, prosciutto, 2 linguri de pătrunjel și 2 linguri de busuioc. Se amestecă bine pentru a combina toate ingredientele.
Se ornează cu restul de pecorino, pătrunjel și busuioc.