Spaghete de somon afumat cu ardei iute și lămâie

Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și pescatarian rețete în cutia de rețete, spaghete de somon afumat cu ardei iute și lămâie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 3 și costă 1,46 USD pe porție. O porție conține 476 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pachete de garnituri de somon, Ulei de măsline, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de somon afumată la cald cu un sos de lămâie cu ardei iute, Spaghete cu somon afumat, și Spaghete cu somon afumat și creveți.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele timp de 10 minute sau urmand instructiunile ambalajului pana cand sunt al dente.
Între timp, încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare și prăjiți scurt ardeiul iute pentru a-l înmuia.
Scurgeți spaghetele, rezervând puțin din apă, apoi introduceți vârful în wok și, folosind 2 linguri de lemn, aruncați uleiul de ardei iute până se amestecă bine.
Adăugați somonul, coaja de lămâie și arpagicul sau ceapa, apoi aruncați din nou. Condimentează și adaugă suc de lămâie după gust.