Spaghete cu scoici și roșii Cherry prăjite lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Spaghete cu scoici și roșii Cherry prăjite lent. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 299 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de scoici littleneck, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete Cu Roșii Cherry Prăjite, Cimbru De Lămâie Și Miere, Roșii Cherry Prăjite Lent, și Roșii Cherry prăjite lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați roșiile și 1 lingură de ulei de măsline, aruncând pentru a acoperi. Aranjați roșiile, tăiate cu fața în sus, pe o tigaie cu jeleu. Feliați subțire 1 cățel de usturoi; se presară peste roșii.
Coaceți amestecul de roșii la 300 timp de 1 1/2 ore sau până când roșiile sunt ușor zbârcite. Pune deoparte.
Se toacă restul de 2 căței de usturoi.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul tocat și ardeiul roșu în tigaie; gătiți 2 minute sau până când usturoiul și piperul sfârâie. Creșteți căldura la mediu-mare; amestecați vinul.
Adăugați scoici; acoperiți și gătiți 7 minute sau până când scoicile se deschid. Folosind clești, scoateți scoicile din tigaie; rezervați lichid. Aruncați orice coajă nedeschisă. Se strecoară lichidul printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu pânză de brânză într-un castron; aruncați solidele. Ștergeți tigaia curată; întoarceți lichidul în tigaie.
Adăugați roșiile, pătrunjelul, busuiocul și sarea; aduceți la foc mic la foc mediu. Rezervați 24 de scoici în scoici.
Scoateți scoicile rămase din scoici; adăugați toate scoicile în tigaie.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați amestecul de paste și scoici.