Spaghete cu roșii afumate și ceapă
Spaghetele cu roșii fumurii și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 682 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este minunat. Încercați Spaghete cu roșii afumate și ceapă, Spaghete cu roșii verzi Spaghetti con Pomodori Verdi, și Midii Cu Șuncă Afumată Și Ceapă Vidaliană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune fierbinte (căldură mare pentru gaz), lăsând aproximativ o treime din grătar fără cărbuni (sau, pentru un grătar cu gaz, închiderea unuia sau a două arzătoare); vezi procedura de grătar.
Puneți usturoiul și 1/4 cană de ulei în tigaie cu folie și puneți-l pe grătar peste zonă fără cărbuni.
Frecați uleiul rămas peste roșii și ceapă și condimentați cu sare și piper, apoi grătiți peste cărbuni, întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine, 4 până la 5 minute. Tăiați grosolan roșiile și adăugați în uleiul de usturoi cu ceapă.
Gatiti spaghetele intr-o oala de paste cu apa clocotita bine sarata pana la al dente. Rezervați 1/4 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele. Aruncați cu apă rezervată, parmezan, busuioc, conținutul tăvii de folie și sare și piper după gust.
* Roșiile și ceapa pot fi gătite într-o tigaie fierbinte ușor unsă la foc mediu-mare până când apar urme de grătar.* Roșiile și ceapa pot fi la grătar cu 1 zi înainte și răcite.