Spaghete cremoase cu ciuperci
Spaghetele cremoase cu ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 635 calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cap la magazin și ridica spaghete, rashers streaky bacon, brânză cremoasă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 88%. Încercați Spaghete Cremoase Cu Ciuperci Și Slănină, Sos cremos de ciuperci peste dovlecei Spaghetti, și Spaghete cu șuncă cremoasă și sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, apoi gătiți spaghetele conform instrucțiunilor ambalajului.
Între timp, prăjiți slănina într-o tigaie mare timp de 5 minute, până când începe să fie crocantă. Sfat în ciuperci, apoi se prăjește timp de 3 minute până când fierte.
Scurgeți pastele și vârful în tigaie împreună cu spanacul și brânza. Aruncați totul împreună la foc mic până când spanacul s-a ofilit și brânza s-a topit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.