Spaghete Carbonara II
Spaghetti Carbonaran II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2293 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați slănină, usturoi, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, și Spaghetti Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele spaghete până la al dente.
Se scurge bine. Aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline și dați deoparte.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina tocată până când este ușor crocantă; scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. Rezervați 2 linguri de grăsime de slănină; adăugați 1 lingură rămasă ulei de măsline și încălziți în tigaie mare refolosită.
Adăugați ceapa tocată și gătiți la foc mediu până când ceapa este translucidă.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă 1 minut.
Adăugați vin dacă doriți; gătiți încă un minut.
Întoarceți slănina gătită în tigaie; adăugați spaghete fierte și scurse. Aruncați pentru a acoperi și încălzi, adăugând mai mult ulei de măsline dacă pare uscat sau se lipeste împreună.
Adăugați ouăle bătute și gătiți, aruncând constant cu clești sau furculiță mare până când ouăle abia sunt setate. Adăugați rapid 1/2 cană parmezan și aruncați din nou.
Adăugați sare și piper după gust (amintiți-vă că slănina și parmezanul sunt foarte sărate).
Serviți imediat cu pătrunjel tocat presărat deasupra și brânză parmezană suplimentară la masă.