Soțul și soția felii pulmonare (sau piept și Tripă)

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Feliile de plămâni pentru soț și soție (sau piept și Tripă) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 352 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de băț de scorțișoară, piept de vită, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Calzone Pulmonare, Cotletele de porc ale soției viticultorului, și Dimineața De Crăciun Soția Saver pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți pieptul și Tripa în apă și apoi puneți-le într-un vas mare.
Adăugați apă pentru a acoperi complet (aproximativ 2 litri). Aduceți la fierbere la foc mare, reduceți focul la minim și adăugați scorțișoară, piper negru, sare și ghimbir. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, 2 până la 2 1/2 ore.
Se ia de pe foc și se lasă pieptul și Tripa să se răcească în bulion.
Între timp, faceți sosul de chili.
Combinați boabele de piper Sichuan, pasta de susan, sosul de soia și uleiul de chili. Pune deoparte.
Când pieptul și Tripa s-au răcit, scoateți din bulion și tăiați pe o părtinire în felii de 1/8 inch.
Adăugați 1/4 cană de bulion de vită în amestecul de chili/susan și amestecați pentru a combina. Îmbrăcați pieptul și Tripa Liberal în sos, aruncând pentru a acoperi toate feliile.
Adăugați cilantro tocat și serviți la temperatura camerei. Resturile pot fi păstrate la frigider timp de 1-2 zile.