Souvlaki de pui cu Tzatziki
Souvlaki de pui cu Tzatziki ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 137 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, căței de usturoi, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Souvlaki de pui cu dovlecei Tzatziki, Souvlaki de pui cu sos Tzatziki, și Frigarui Souvlaki de pui cu sos Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Se amestecă pui, ulei, vin, suc de lămâie, oregano, căței de usturoi zdrobiți, sare și 1/4 linguriță. ardei într-un castron. Filetați puiul pe 8 frigarui metalice.
Pui la grătar, întorcându-se ocazional, până când apar urme de grătar și carnea este gătită, 10 până la 12 minute.
Puneți castravetele într-un prosop de bucătărie și stoarceți orice lichid în exces.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați iaurtul, usturoiul tocat, rămânând 1/4 linguriță. piper și oțet și se amestecă până se combină.
Se servește cu pui și pâine caldă pita.