Southwestern Meatloaf
Southwestern Meatloaf este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 32 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de taco Bell si salsa indesata, frunze de patrunjel, tapioca minut, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. în general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 13%. Încercați Southwestern Meatloaf, Southwestern Meatloaf, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați ceapa, cilantro, tapioca, ouăle și amestecul de condimente taco în recipientul procesorului alimentar prevăzut cu lamă de oțel; capac. Procesați folosind acțiunea de pornire / oprire până la tocat fin.
Adăugați fasole; capac. Procesați, folosind acțiunea on / off, până când fasolea este tocată fin.
Se pune în castron mediu.
Adăugați carne și 1/2 cană de salsa; se amestecă doar până se amestecă. Formați în pâine ovală în tava de copt superficială.
Coaceți 1 oră 15 minute sau până când sunt fierte. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de salsa.