Soupe De Poissons Dieppoise-Supă Picantă De Pește Francez

Rețeta Soupe de Poissons Dieppoise - supa picantă de pește francez este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 375 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,77 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de apă, piper cayenne, crutoane cu aromă de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Soupe A L ' Oignon (Supă De Ceapă Franceză), Supă franțuzească de ceapă (ciorbă de ceapă l ' oignon Gratin grosolan), și Soupe a l ' oignon au Fromage (supă de ceapă franceză) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.