Souffleeta
Souffleeta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 409 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de margarină, scoici și cină de brânză, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt .
Instrucțiuni
Ungeți un vas de suflet de 2 litri cu 1 lingură de margarină; acoperiți fundul și părțile laterale cu pesmet. Pune deoparte.
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță de 3 litri; amestecați macaroanele din coajă din pachet și puneți sosul de brânză deoparte pentru utilizare ulterioară. Gatiti 15 minute; scurgere. (Nu clătiți.) Reveniți la pan. Se amestecă 1/4 cană margarină, parmezan și 1/2 cană lapte, amestecând până se topește brânza.
Se lasă să se răcească ușor.
Procesați amestecul de macaroane într-un robot de bucătărie, adăugând restul de 1 cană de lapte într-un flux lent și constant, procesând până aproape neted.
Adăugați sos de brânză, gălbenușuri de ou și următoarele 4 ingrediente; procesați 30 de secunde, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale.
Bateți albușurile de ou la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Se amestecă treptat aproximativ un sfert din amestecul de brânză la un moment dat în albușuri de ou. Lingura în vasul pregătit; așezați vasul pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 1 oră.