Souffl De Ciocolata 8
Chocolate souffl este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, zahăr plus acompaniament suplimentar: frișcă ușor bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Torturi de ciocolată albă cu sos de zmeură-ciocolată, Prajituri de ciocolata neagra cu sos Espresso-ciocolata, și Sufleu de lichior de portocale de ciocolată cu sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 375 F. Generos unt suflu fel de mâncare și se presară cu zahăr, bate excesul.
Topiți ciocolata într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional până se omogenizează.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați gălbenușurile (amestecul se va rigidiza).
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi.
Adăugați 1/3 cană de zahăr, puțin câte puțin, continuând să bateți la viteză medie, apoi bateți la viteză mare până când albii țin doar vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ 1 cană de alb în amestecul de ciocolată pentru a se ușura, apoi se adaugă amestecul în albii rămași, împăturindu-se ușor, dar bine.
Puneți lingura în vasul souffl și rulați capătul degetului mare în jurul marginii interioare a vasului souffl nr (acest lucru va ajuta souffl nr să crească uniform).
Coaceți în mijlocul cuptorului până când este umflat și crustat deasupra, dar încă jiggly în centru, 24 până la 26 de minute.
* Souffl-ul poate fi asamblat cu până la 30 de minute înainte de coacere. Păstrați, acoperit cu un bol mare inversat (nu lăsați bolul să atingă souffl.