Souffl de brânză cu salată de ierburi

Souffl de brânză cu salată de ierburi
Brânzeturile souffl cu salată de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. Dacă aveți nucșoară, lapte, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Brânză de capră și sufle de ierburi, Sufleuri de brânză Feta cu salată, și Sufle de brânză de capră și nucă cu Năsturel și salată Frisee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti souffls, acoperiți fiecare dintre cele 4 (1 cană) feluri de mâncare souffl uniform cu 1/2 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Presărați fiecare fel de mâncare souffl cu 2 lingurițe de brânză Parmigiano-Reggiano, înclinându-se pentru a acoperi părțile laterale și fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
4
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin piper negru) într-o cratiță mică la foc mediu. Adăugați treptat lapte și vin alb, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti timp de 4 minute sau pana cand amestecul este gros si bulbuc, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Vin AlbVin Alb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați sare și brânză Gruyre; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă amestecul într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BrânzăBrânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri medii (nu exagerați). Amestecați ușor un sfert de albușuri în amestecul de gălbenușuri; pliați ușor albușurile rămase. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Așezați vasele pe o foaie de copt și puneți-le în cuptorul 400. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți sufletele la 375 timp de 17 minute sau până când sunt pufoase și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pentru a pregăti salata, combinați uleiul de măsline, oțetul, sarea și piperul negru într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Adăugați rucola și ierburi; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
IerburiIerburi
12
Serviți cu suflete.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista