Souffl Cu Usturoi Prajit 4
Fried-usturoi souffl Circulara ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 299 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână nucșoară, gruyincrucrore, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Souffle De Usturoi Și Brânză Prăjită, Suc De Dovleac De Iarnă Suc De Fructe De Iarnă Cu Usturoi Prăjit, și Souffl De Cartofi Dulci Cu Rozmarin Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Tăiați 1/4 inch de vârfurile capetelor întregi de usturoi, apoi puneți capetele pe o foaie mare de folie și stropiți fiecare cu 1 linguriță de ulei. Înfășurați capetele împreună în folie și prăjiți până când sunt foarte fragede, 50 de minute până la 1 oră. Se răcește la cald, apoi se stoarce usturoiul din piei.
Între timp, aduceți lapte, căței de usturoi zdrobiți, ceapă, crenguțe de cimbru, frunze de dafin, cuișoare și boabe de piper doar la fiert într-o cratiță medie, apoi scoateți-le de pe foc și acoperiți.
Lăsați să se absoarbă 30 de minute.
Ungeți un vas de gratinat oval de 12 inci (2 litri) cu 1 lingură de unt, apoi presărați fundul și partea laterală cu pesmet și răciți până când sunt gata de utilizare.
Topiți restul de 6 linguri de unt într-o cratiță medie grea și bateți în făină. Gatiti roux la foc mic, batand constant, 5 minute.
Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită cu ochiuri fine, apoi se adaugă la roux, amestecând până se omogenizează. Se aduce la fierbere, șoptind, apoi se fierbe la foc mic B.chamel, șoptind, 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă energic în gălbenușuri 1 la un moment dat.
Bateți usturoiul prăjit, parmezanul, nucșoara, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și transferați într-un castron.
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide, apoi amestecați o treime din albușurile de ou în amestecul de gălbenușuri. Fold în Gruyincrukrore, apoi albii rămași.
Transferați amestecul în vasul gratinat, netezind blatul și presărați cu frunze de cimbru.
Coaceți souffl aprox. până când este setat și rumenit deasupra, 20 până la 25 de minute.