Souff de șuncă, porumb și brânză 4
Sunca, porumb, și brânză souffl CCA ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 255 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, pesmet, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Sufleu de brânză cu porumb și Jalapeincalos, Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas de suflet de 1 1/2 litru cu spray de gătit; se presară cu pesmet. Pune deoparte.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați porumb și ceapă verde; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă șunca; pus deoparte.
Așezați făina într-o cratiță mică. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și piperul.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mediu la viteza mare a unui mixer până când sunt groase și palide (aproximativ 5 minute). Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la gălbenușurile de ou, amestecând continuu. Se amestecă amestecul de porumb și se lasă deoparte.
Bateți albușurile de ou (la temperatura camerei) și crema de tartru într-un castron mare la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de porumb. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Se toarnă amestecul în vasul de suflet pregătit.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când este umflat și auriu.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.